Acest magazin online folosește cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă putea îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
Uleiuri sfinte
search
  • Uleiuri sfinte

Uleiuri sfinte

Cum să lucrezi cu 20 de uleiuri valoroase ca să-ți vindeci sufletul și spiritul

Felicity Warner

35,00 lei
Cu TVA
Cantitate
În stoc

  Transport gratuit

pentru comenzi peste 140 Ron în orice localitate din țară

  Retur garantat

dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs. o puteți returna

Descopera intelepciunea milenara a uleiurilor sfinte, impartasita pentru prima data in forma scrisa!

Uleiurile sfinte fac parte dintr-o arta straveche, de peste 4 000 de ani. Cunostintele inmagazinate in uleiuri sunt transmise de la maestru la discipol, doar foarte putini oameni detinand astazi aceste cunostinte. Printre ei se numara si Felicity Warner, vindecatoare si mirofora.

In cartea Uleiuri sfinte, Felicity te ghideaza printr-o calatorie de vindecare in compania celor mai pretuite 20 de uleiuri din lume, inclusiv elemi, busuioc sfant, palo santo si tamaie. Detaliind istoria uleiurilor, care incepe in Egipt si Babilon, ea iti explica in cartea de fata:

• cum sa amesteci, sa diluezi si sa depozitezi uleiurile

• cum sa efectuezi ritualuri sacre de ungere

• cum sa te acordezi la frecventa fiecarui ulei prin meditatie si prin folosirea mandalelor ca modalitati de accesare a starilor superioare de constienta 

• cum sa folosesti uleiurile pentru a curata aurele si a vindeca sufletul, pentru profetie si pentru a accesa informatii din vieti trecute

Uleiurile sfinte reprezinta un grup mic de uleiuri esentiale care, dupa cum le sugereaza si numele, au energii speciale si proprietati sacre.

Ele sunt cheile care deschid usile catre constienta interioara, sediul sufletului si alte dimensiuni. Iata de ce pentru cei care "stiu" si au "ochi sa vada" uleiurile sfinte sunt atat de extraordinare, volatile si delicate. Aceste uleiuri sunt la fel de importante in vremurile noastre agitate moderne asa cum erau cu mii de ani in urma, fiind la fel de puternice ca intotdeauna.
Felicity Warner

Fișa tehnică

Editura
For You
Dimensiuni
13 x 20 cm
Nr. pagini
238