Acest magazin online folosește cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă putea îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

Termenii si conditiile de utilizare pentru acest site

Procedura de Comandă

Clienţii pot comanda produse de pe site-ul Lambodar.ro fie online, cu ajutorul Coşului de Cumpărături, fie prin e-mail sau telefon, conform datelor de contact. Comanda se consideră valabilă numai după ce firma Lambodar SRL confirmă Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail sau telefon în aceeaşi zi în care a fost plasată, până la ora 16.

Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea livrării coletului. Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplică o singură dată la comanda cumulată. Unele comenzi necesită acordul clientului pentru condiţiile de livrare, plată, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactaţi de către Lambodar.ro telefonic sau prin email. Dacă în termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun răspuns, Lambodar.ro îşi asumă dreptul de a anula comanda.

Modalităţi de plată

Plata produselor comandate se poate efectua în sistem ramburs la primirea comenzii, se plătește cu numerar la livare sau prin transfer bancar in contul IBAN mentionat pe site-ul editurii.

Modalități de livrare

Livrarea produselor comandate se efectuează prin Bookcurier Curier.

Preț:

în București: 12 lei ( TVA inclus)

în toată țara: 19 lei (TVA inclus)

Timp de livrare: 24-48 h.

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 140 lei.

În cazul livrării produselor comandate on-line prin serviciul de mesagerie al Poştei Române, coletul se ridica de la Oficiul Poştal arondat adresei pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă (adresa trebuie sa coincidă cu cea din documentul de identitate al persoanei care ridică coletul). Ridicarea coletului se face pe baza avizului de primire adus de factorul poştal.

Dacă ați solicitat expedierea produselor comandate prin intermediul unui serviciu de curierat rapid, cumpărătorul achită integral taxele de expediţie, care variază în funcţie de tipul curierului și distanța.

În situaţia în care clientul nu efectuează plata, comanda va fi considerată anulată şi nu va mai fi onorată. În cazul acesta, Lambodar.ro va avea dreptul de a solicita plata de despăgubiri şi/sau va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale clientului respectiv.

Returnarea produselor

Societatea Lambodar SRL va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Lambodar.ro are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, Lambodar.ro îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului respectiv.

Dreptul de autor

Conţinutul site-ului web Lambodar.ro este proprietatea societatii comerciale Lambodar SRL şi a partenerilor şi furnizorilor săi, fiind apărat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Pe aceste considerente este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al societatii comerciale Lambodar SRL.

Accesul online al utilizatorilor

Societatea comerciala Lambodar SRL nu garantează accesul clienţilor la site-ul web Lambodar.ro în orice moment, nerăspunzând de probleme cauzate de terţi (probleme tehnice, defecţiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale firmei Lambodar SRL.

Limitarea răspunderii

Imaginile şi textele de pe site-ul Lambodar.ro sunt cu titlu exemplificativ. În acest sens, produsele livrate în comandă pot fi diferite de cele prezentate online (copertă, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, firma Lambodar SRL va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele şi serviciile oferite. Imaginile şi descrierile produselor pot conţine erori sau pot fi diferite de realitate, Lambodar SRL nu răspunde pentru astfel de situaţii, dar va căuta să le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora.

Preţurile Magazinului online Lambodar.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică în mod special pe site. Costurile privind livrarea sau/şi alte costuri ale serviciilor sunt menţionate în momentul finalizării solicitării comenzii şi vor fi precizate şi în momentul confirmării comenzii de către firma Lambodar SRL.

În cazul în care Lambodar.ro se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menţionată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice pachetul de la Poşta Română etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la firma Lambodar SRL. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care clientul a făcut plata în avans şi, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii şi nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

Comenzile înregistrate pe Lambodar.ro în zilele de Vineri, dupa ora 16, Sâmbata sau Duminica vor fi expediate în ziua de Luni.

Lambodar.ro nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura descrierilor cărţilor şi de comentariile postate de către vizitatorii site-ului. De asemenea, Lambodar.ro nu răspunde de conţinutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Transmitere email-uri

Prin urmatoarele activităţi: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina de contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate Lambodar.ro, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conţinând informaţii diverse legate strict de Lambodar.ro. În această situaţie, datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri şi, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau şterse din baza de date Lambodar.ro la cererea scrisă a clientului.

Forța majoră şi legea aplicabilă

Atât clientul cât şi Lambodar.ro nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligaţiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Prezentul contract este supus legii române.

Drepturi

Lambodar.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienţi şi vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fără o notificare prealabilă.

Politica de confidențialitate

Notă de informare privind politica de confidențialitate.

Societatea comerciala Lambodar SRL, cu sediul în Str Calea Grivitei, nr.222A, Sector 1, București are ca obiect de activitate producerea și comercializarea de cărți, agende și calendare.

Cui se adresează această notă de informare?

Prezenta notă de informare se adresează partenerilor noștri contractuali, clienți persoane fizice sau juridice.

Pentru achiziționarea produselor oferite de Lambodar SRL este necesară înregistrarea dumneavoastră prealabilă pe site-ul https://lambodar.ro/.

Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru presupune o obligație contractuală.

În derularea procesului de vânzare pentru a beneficia de bunurile comandate este necesar să ne furnizați anumite date cu caracter personal. În cazul în care refuzați furnizarea datelor cu caracter personal pentru scopul menționat anterior ne vom afla în imposibilitatea de a desfășura activitatea contractuală.

Ce date colectăm despre dumneavoastră?

Datele cu caracter personal solicitate la înregistrarea dumneavoastră pe site-ul editurii sunt următoarele:

- nume, prenume.

- adresa poștală de livrare/ adresa de facturare.

- adresa de e-mail.

- număr de telefon.

Care este scopul prelucrării datelor cu caracter personal?

Vom prelucra datele cu caracter personal în următoarele scopuri:

- pentru onorarea comenzii plasate de către dumneavoastă pe site.

- în relația cu partenerii noștri, firmele de curierat, cu care colaborăm în scopul livrării comenzii.

- în emiterea facturii și înregistrările contabile ale societății.

- pentru desfășurarea activității de marketing - prin care veți fi informați de ultimele noutăți apărute la editura noastră sau unele evenimente cu caracter editorial. Această acțiune presupune solicitarea consimțământului dumneavoastră de a primi pe email sau telefonic informări cu privire la ultimele noutăți editoriale sau evenimente la care firma participă. Acest consimțământ este obținut prin bifarea casetei corespunzătoare ce există în formularul de înregistrare pe site-ul nostru.

Care este temeiul juridic al prelucrării?

Temeiul legal este dat de obligația contractuală și obligația legislativă.

Care este perioada de timp pentru care societatea va stoca aceste informații?

Durata de păstrare a datelor este de 10 ani. După expirarea acestei perioade societatea va șterge aceste date cu caracter personal.

Societatea va stoca datele dumneavoastră cu caracter personal în deplină siguranță și securitate.

Care sunt drepturile pe care le aveți în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal?

În contextul prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal aveți următoarele drepturi:

- dreptul de acces la datele cu caracter personal, de a obține confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate.

- dreptul de actualizare a datelor cu caracter personal.

- dreptul de ștergere a datelor cu caracter personal (dacă nu mai există niciun temei legal care să prevadă obligativitatea păstrării lor).

- dreptul de a refuza prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing.

Puteți exercita aceste drepturi prin trimiterea unei cereri la adresa de email contact@lambodar.ro.

Reducerile

Politica preţurilor/reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către Lambodar.ro, iar preţul de cumpărare este cel afişat în momentul lansării comenzii.

Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.