- Nou
Cartea de foc a ardeilor chilli
Prezentare, conservare, rețete culinare
David Floyd
pentru comenzi peste 140 Ron în orice localitate din țară
dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs. o puteți returna
Autorul a realizat o selecție încrucișată de 101 ardei iuți din cele 5 specii de chili cultivate în mod obișnuit. Listele notează locul lor pe scara Scoville (o măsură a căldurii).
... descrie numele speciei, aspectul, cum creste, furnizorii de semințe, utilizarea culinară și numele alternative.
Textul descrie de unde a provenit ardeiul iute, introducerea în bucătăriile regionale, oamenii care au dezvoltat cultivarea și multe altele.
Există informații despre soiuri, cum să se usuce sau să se păstreze păstăile, sugestii și rețete pentru a crea sosuri, mirodenii de condimente.
Cele 101 specii de ardei iute sunt organizate în 5 categorii pe baza profilurilor de căldură:
• Dulce și blând - 23 de specii de ardei iute sunt familiare
• Călduț - 51 de ardei iute fac din aceasta categorie. Jalapeno, cayenne și tabasco, dar există multe soiuri călduțe, care variază de la dulce la lemony, cu utilizări unice în bucătărie.
• Hot - 14 specii de ardei iute sunt prezentati aici
• Foarte fierbinte - 8 specii de ardei iute
• Superhot - Actualul deținător al înregistrării mondiale Guinness pentru cel mai fierbinte ardei iute este Carolina Reaper...
Cuprins
Povestea ardeilor chilli
Identificarea ardeilor chilli
Efectul chilli
Ardei chilli în bucătărie
Să gătim cu ardei chilli.
16 alte produse în aceeași categorie:
- -40,00 lei
- -15,00 lei