Acest magazin online folosește cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă putea îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
Suflete curajoase
search
  • Suflete curajoase

Suflete curajoase

Robert Schwartz

28,00 lei
Cu TVA
Cantitate
În stoc

  Transport gratuit

pentru comenzi peste 140 Ron în orice localitate din țară

  Retur garantat

dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs. o puteți returna

Ati vrea sa intelegeti semnificatia mai profunda a celor mai mari incercari ale voastre?

Atat de des, cand se intampla ceva „rau”, ni se pare ca este o suferinta fara sens. Dar ce-ati zice daca cele mai grele experiente ale voastre au, de fapt, o multime de scopuri ascunse – scopuri pe care voi insiva le-ati planificat, inainte de a va naste? Este oare posibil ca voi sa va fi ales conditiile, relatiile si intamplarile din viata?

In aceasta carte veti gasi relatarile a zece persoane care – ca si voi – si-au planificat dinainte de nastere sa aiba experienta unor incercari majore de viata. Lucrand cu patru mediumuri si channelori inzestrati, autorul Robert Schwartz descopera ce au ales ele – si de ce. El prezinta sedinte reale de planificare de dinainte de nastere, unde sufletele discuta despre ceea ce spera sa experimenteze in viitoarele vieti. Astfel, autorul deschide o fereastra prin care putem vedea lumea de dincolo, unde, in calitate de fiinte eterne, ne proiectam atat incercarile vietii, cat si eventualele succese.

Prin aceste relatari remarcabile despre planificarea de dinainte de nastere, puteti:

- Afla de ce fiecare dintre noi decide sa treaca prin experiente cum ar fi boala, moartea unei persoane dragi si accidente.

- Intelege cum voi insiva, in calitate de suflete, va creati planul de viata.

- Folosi in mod constient incercarile, pentru a va cultiva evolutia spirituala.

- Intelege ca oamenii din viata voastra – inclusiv parintii si copiii vostri – se afla langa voi, deoarece le-ati cerut ast, si, fiind motivati de iubirea ce v-o poarta, joaca rolurile pe care voi le-ati scris pentru ei.

- Inlocui sentimentele de manie, culpabilitate si vina, cu cele de iertare, acceptare si pace.

- Aprecia mai mult viata si puteti fi mai recunoscatori pentru ea, ca proces de evolutie si de extindere a sufletului.

Fragment din cartea "Suflete curajoase" de Robert Schwartz

"De ce ne planificam incercarile

Planurile de viata sunt setate in asa fel, incat aflam cine nu suntem inainte de a afla cine suntem, de fapt. Adica, exploram sunetele discordante ale vietilor pamantesti inainte de a recrea simfoniile de Acasa. Acest model mi-a devenit clar, in timp ce realizam cercetarea pentru aceasta carte si ma refer la asemenea planuri de viata, prin expresia „invatare- prin-contrarii".

De exemplu, un suflet plin de compasiune, care doreste sa se cunoasca pe sine ca fiind plin de compasiune, poate alege sa se incarneze intr-o familie foarte dizarmonioasa. Pe masura ce este tratat fara pic de compasiune, el ajunge sa aprecieze foarte profund sentimentul de compasiune. Absenta unui lucru este cea care ne invata cel mai bine sa-i apreciem valoarea si intelesul. Lipsa de compasiune in lumea exterioara il forteaza sa se intoarca spre interior, unde isi aminteste de propria sa compasiune. Contrastul dintre lipsa de compasiune din planul fizic si compasiunea sa interioara genereaza in el o intelegere mult mai profunda a compasiunii si, in consecinta, a lui insusi. Din perspectiva sufletului, durerea inerenta acestui proces de invatare e temporara si scurta, pe cand intelepciunea de aici este eterna. In fiecare poveste din aceasta carte exista o componenta a ,,invatarii-prin-contrarii".

Amintirea a cine suntem cu adevarat - suflete nobile, transcendente, eterne - este o cale de a ne depasi incercarile. De exemplu, oamenii care se definesc pe ei insisi ca fiind numai trup, vor suferi cumplit daca trupurile lor vor fi foarte deteriorate. Altii, ale caror trupuri sufera aceleasi deteriorari, dar care se definesc pe ei insisi ca fiind suflete, se vor simti mult mai putin chinuiti. Pentru ca incercarile ne provoaca sa ne amintim de noi insine ca suflete, chiar evenimentul care a cauzat suferinta poate fi, in cele din urma, cel care sa o si aline."

Fișa tehnică

Editura
For You
Dimensiuni
14 x 20 cm
Nr. pagini
273