Acest magazin online folosește cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă putea îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
Transformați de lumină
search
  • Transformați de lumină

Transformați de lumină

Dr. Melvin Morse

Paul Perry

40,00 lei
Cu TVA
Cantitate
În stoc

  Transport gratuit

pentru comenzi peste 140 Ron în orice localitate din țară

  Retur garantat

dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs. o puteți returna

Ce este o experiență la granițele dintre viață și moarte (EGVM)?

Milioane de oameni din lumea întreagă au EGVM. Examinând miile de cazuri, cercetătorii medicali au fost capabili să identifice stadiile comune sau elementele ce definesc o EGVM. Există 9 trăsături de bază ce caracterizează această experiență, deși unii savanți analizează EGVM cu mai multe trăsături, pentru a-și face cercetarea mai precisă.

A avea 9 dintre trăsături înseamnă a experimenta o EGVM perfectă (pe deplin dezvoltată). Acestea sunt rare. De obicei, o persoană cu EGVM are una sau două dintre trăsături: spre exemplu o experiență extracorporală sau o experiență prin tunel. Ideea este că nu e necesar ca persoana să treacă printr-o EGVM perfectă pentru a fi transformată de experiență. Mulți, în special copiii, au doar experiența de lumină. Alții au doar experiența tunelului. Cercetarea prezentată în această carte arată că, de fapt, toți cei care au EGVM sunt transformați de către experiență. Spre exemplu, ei au un mai mare entuziasm pentru viață și nu le mai este teamă de moarte. Unii sunt transformați în moduri mai puțin vizibile. Ei și-au dezvoltat capacități psihice și chiar o inteligență mărită ca urmare a contactului lor cu moartea.

Cele 9 trăsături esențiale ale EGVM sunt expuse în continuare. Fiecare trăsătură este ilustrată cu un caz concret.

1. Sentimentul de a fi mort

„Este greu de explicat. Era un moment în care nu eram soția bărbatului meu, nu eram mama copiilor mei, nu eram copilul părinților mei. Eram în totalitate și complet eu.”

O femeie de 65 de ani, din Chicago, după un atac de cord

2. Pace și lipsa durerii

„Era ca și cum cordoanele ce mă legau de lume ar fi fost tăiate. Nu mai simțeam nici teamă și nici durere. Îi puteam auzi pe ei [doctori și asistente] lucrând în jurul meu, dar nu avea nici o însemnătate.”

O menajeră din Georgia, ce „a murit” după un accident rutier

3. Experiența extracorporală

„Eram capabil să mă privesc în patul de spital. Doctorii și asistentele forfoteau în jurul meu. Puteam să-i văd introducând o mașină în cameră și punând-o lângă piciorul patului meu. Avea 2 brațe ce fixau un fel de cutie. Am aflat mai târziu că era una dintre acele mașini pe care ei o folosesc pentru a reporni inima prin șocuri electrice.

A intrat un preot și a început să facă ultimele pregătiri. Am coborât pe marginea patului și priveam la tot ceea ce se petrecea. Era ca și cum aș fi fost spectator la o scenă.

În spatele patului meu era un ceas de perete. Puteam să mă văd în același timp și pe mine în pat și ceasul, care arăta 11:11 a.m. Apoi m-am întors în trupul meu.”

O femeie din Arizona, care „a murit” în urma reacției la un medicament

4. Experiența tunelului

„Jucam golf, când dintr-odată a început o furtună și am fost brusc lovit de un trăsnet. Am plutit deasupra trupului meu pentru câteva secunde, iar apoi m-am simțit atras într-un tunel. Nu puteam vedea nimic în jurul meu, dar simțeam că înaintam foarte rapid. Mă aflam sigur într-un tunel și am știut asta când am văzut, la capătul celălalt, o lumină care devenea din ce în ce mai mare.”

Un negustor de mașini din Sud, după ce a fost lovit de un trăsnet

5. Oamenii de Lumină

„Am întâlnit la capătul tunelului o mulțime de oameni. Străluceau cu toții din interior precum lanternele. Întregul loc strălucea ca și cum totul ar fi fost umplut cu lumină. Nu cunoșteam pe nimeni dintre oamenii întâlniți acolo, dar cu toții păreau să mă iubească foarte tare.”

Un băiat de 10 ani, care a trecut printr-un stop cardiac

6. Ființa de Lumină

„Îmi amintesc că m-am trezit într-o grădină plină cu flori mari. Dacă ar trebui să le descriu, aș spune că arătau precum niște dalii mari. Era plăcut, luminos și foarte frumos în această grădină.

M-am uitat prin jur și am văzut această Ființă. Deși grădina era extraordinar de frumoasă, totul pălea în apropierea Lui. M-am simțit întru totul iubită și împlinită de El. A fost cel mai minunat sentiment pe care l-am cunoscut vreodată. Deși a fost cu mulți ani în urmă, încă mai simt acea stare”.

O femeie de vârstă medie, ce a avut EGVM în copilărie

7. Revederea vieții

„Această Ființă de Lumină m-a înconjurat și mi-a arătat viața. Tot ceea ce ai simțit, ai gândit sau ai făcut vreodată este înregistrat aici, pentru ca tu să te evaluezi. Oricât de neplăcute ar fi unele episoade revăzute, te simți atât de bine să treci peste toate. Îmi amintesc un incident particular în această revedere când, copil fiind, i-am aruncat coșulețul surorii mele mai mici, Easter, deoarece avea în el o jucărie pe care o voiam. Am simțit acum starea ei de dezamăgire, pierdere și respingere.

Am fost cea care uneori a rănit, iar alteori a adus bucuria.”

O femeie din Ohio, care a avut o EGVM la 23 de ani

8. Împotrivirea la reîntoarcerea în trup

„După ce mi-am revăzut viața, nu am vrut să mă mai întorc în trupul meu. Eram liniștit acolo, iar lumina ce mă înconjura emana o iubire pură. Ființa de Lumină m-a întrebat dacă voiam să mă întorc și am spus „NU!”. Atunci el mi-a spus că trebuie să mă întorc, pentru că mai am multe lucruri de făcut. Am fost apoi atras înapoi în trupul meu. Nu am altă modalitate de a descrie aceasta. Deodată eram întins acolo, privind la doctorul care mă reanimase.

Pentru moment, am fost mânios că am fost readus la viață. „Să nu-mi mai faci asta niciodată!” i-am spus. A fost un șoc pentru prietenul meu, care lucrase din greu pentru a mă salva”.

Un cardiolog resuscitat de către unul dintre colegii lui

9. Transformarea personalității

„Primul lucru pe care l-am văzut, când m-am trezit la spital, a fost o floare și am țipat. Fie că mă credeți sau nu, n-am văzut niciodată, cu adevărat, o floare, până când nu m-am întors din moarte. Un lucru pe care l-am învățat când am murit a fost că noi toți facem parte dintr-un univers mare și viu. Dacă noi credem că putem răni altă persoană sau altă formă de viață fără a ne răni pe noi înșine, atunci ne înșelăm amarnic.”

Un om de afaceri de 62 de ani, după supraviețuirea în urma unui atac de cord

Cuprins

Despre autori / 5

Mulțumiri / 6

Prefață / 9

Capitolul 1

Ei sunt cu toții transformați / 13

Capitolul 2

Studiul transformărilor / 39

Capitolul 3

A trăi fără teamă de moarte / 72

Capitolul 4

Văzând cu mintea / 94

Capitolul 5

Mărturii ale existenței lumilor subtile paralele / 118

Capitolul 6

Circuitul de comandă al misticismului / 138

Capitolul 7

Efecte neașteptate ale EGVM / 166

Capitolul 8

Strălucirea lui Dumnezeu / 195

Anexă / 226

Datele studiului transformării / 226

Bibliografie / 231

Fișa tehnică

Dimensiuni
13 x 20 cm
Nr. pagini
240