Acest magazin online folosește cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă putea îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
Lumea fascinantă a vibrațiilor, volumul 6
search
  • Lumea fascinantă a vibrațiilor, volumul 6

Lumea fascinantă a vibrațiilor, volumul 6

prin intermediul cărora se manifestă în cadrul Creației Dumnezeiești feluritele energii mai mult sau mai puțin tainice

MANUAL PRACTIC DE RADIESTEZIE

Noțiuni de fizică elementară aplicabile în Radiestezie – Aptitudini – Pregătiri – Funcționarea instrumentelor – Toate tipurile de instrumente – Antrenament – 100 exerciții variate – Noțiuni de Geologie și Hidrologie – Căutarea apei și a mineralelor – Analize.

Henri Chretien

50,00 lei
Cu TVA
Cantitate
În stoc

  Transport gratuit

pentru comenzi peste 140 Ron în orice localitate din țară

  Retur garantat

dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs. o puteți returna

Radiestezia este o ramură a științei vibrațiilor, care utilizează trupul omenesc, ce se manifestă atunci asemenea unui sui generis condensator variabil, asemenea unei pile electrolitice, a unui selector, detector și amplificator de unde scurte și ultrascurte și totodată asemenea unui mijloc de acordare. Afirmăm aceasta în condițiile în care de la Galvani încoace au fost foarte puțin studiate posibilitățile de manifestare a acestui tip de electricitate așa-zis animală, care completează într-un mod armonios tipul de electricitate așa-zis minerală a lui Volta. Radiestezia nu este o artă, ea este o știință care se află la îndemâna majorității oamenilor şi care, în trecutul îndepărtat, a purtat numele de ştiinţa căutării izvoarelor. Ea se numește astăzi radiestezie datorită abatelui francez de Bouly, care, în anul 1890, a sistematizat informațiile despre această metodă și a folosit pentru prima dată cuvântul radiestezie, termen ce este format din cuvintele radius, care în limba latină înseamnă radiaţie și aisthesis, cuvânt grecesc care se traduce prin sensibilitate. Radiestezia înseamnă așadar capacitatea de a percepe radiațiile corpurilor.

De ce avem nevoie pentru a practica radiestezia? În primul rând, este necesar să dispunem de anumite înzestrări, pe care le posedă dealtfel marea majoritate a oamenilor. Acest aspect nu este însă suficient. Putem fi savanţi și radiestezişti, dar dacă nu suntem savanţi, este necesar totuși să posedăm măcar un minim de cunoștințe de specialitate. Radiestezia se învață, spunea abatele Mermet, iar noi putem adăuga: este necesar ca ea să fie abordată metodic, gradat şi cu consecvenţă. În primele cele cinci volume ale noastre despre fizica vibrațiilor, am urmărit să integrăm radiestezia și, de asemenea, să punem în evidență influențele undelor cosmice, atomice, electromagnetice, luminoase, colorate, pe cele ale mirosurilor, gusturilor, sunetelor și ultrasunetelor care acționează asupra noastră. În acest volum, precum şi în următorul, ce sunt prin temele abordate nişte manuale practice de radiestezie, vom oferi unele mijloace simple pentru a studia şi a practica în toate domeniile această știință care, deşi mai mult celebră decât cunoscută, se află deocamdată într-o fază de renaștere și de recunoaștere științifică.

CUPRINS

INTRODUCERE  5

CAPITOLUL I

CADRUL ISTORIC  12

CAPITOLUL AL II-LEA

NOȚIUNI DE FIZICĂ A UNDELOR APLICABILE ÎN RADIESTEZIE  26

II INFLUENȚELE FORMELOR  100

III UNDELE ȘI PARTICULARITĂȚILE LOR  116

CAPITOLUL AL III-LEA

APTITUDINI – FUNCȚIONAREA GENERALĂ A INSTRUMENTELOR – PREGĂTIREA – ANTRENAMENTUL – PARTICULARITĂȚI – CAUZE ALE ERORILOR  164

CAPITOLUL AL IV-LEA

INSTRUMENTELE DE DETECȚIE  197

CAPITOLUL AL V-LEA

DIVERSE EXERCIȚII PENTRU ANTRENAMENT  224

CAPITOLUL AL VI-LEA

NOȚIUNI DE GEOLOGIE, MINERALOGIE ȘI HIDROLOGIE APLICABILE CERCETĂRILOR RADIESTEZICE  270

CAPITOLUL AL VII-LEA

CERCETĂRI RADIESTEZICE ASUPRA APEI ȘI A ALTOR LICHIDE  314

CAPITOLUL AL VIII-LEA

CERCETĂRI ȘI STUDII RADIESTEZICE ASUPRA MINERALELOR  366

Fișa tehnică

Dimensiuni
14,5 x 20,8 cm
Nr. pagini
400