Acest magazin online folosește cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă putea îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă
search
  • Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă

Purifică-ţi neîntârziat organismul savurând o hrană perfect naturală, sănătoasă şi delicioasă

Florian Adel Gheorghiţă

30,00 lei
Cu TVA
Cantitate
În stoc

  Transport gratuit

pentru comenzi peste 140 Ron în orice localitate din țară

  Retur garantat

dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs. o puteți returna

„Zamolxis, regele nostru, care este un zeu şi un mare înţelept, ne spune că, după cum nu trebuie să încercăm a ne îngriji ochii fără să ţinem deloc seama de cap, tot astfel nici capul nu poate fi îngrijit neţinându-se seama de corp şi, în mod asemănător, având în vedere acest adevăr, trebuie să-i dăm totdeauna o potrivită îngrijire trupului dimpreună cu sufletul. Dacă acest întreg va fi din nou armonios, omul va trăi mult timp plin de vigoare, bun la suflet şi fericit.”

Socrate

CUPRINS

INTRODUCERE / 9

Un regim simplu / 10

Câteva sfaturi esenţiale / 10

Ajutaţi-vă prin obiceiurile cotidiene / 11

Când să începem un program de detoxifiere? / 13

CAPITOLUL 1

VINDECAREA PRIN HRANĂ / 15

Produse alimentare profund dăunătoare sănătăţii / 15

1. Carnea / 15

Efectele benefice ale alimentaţiei lacto-vegetariene / 17

Care sunt pericolele consumului de carne / 19

Otrăvirea / 20

Cancerul / 20

De ce persoanele care consumă carne sunt mai vulnerabile la cancer / 20

Bolile cardiace / 22

Putrefacţia / 22

Care este relaţia între spiritualitate, morală şi consumul de carne / 23

Raportul între energia fizică şi hrana vegetariană / 25

2. Zahărul / 25

3. Oţetul alimentar din lemn / 30

Înlocuitori naturali ai oţetului din lemn care au totodată valoare terapeutică / 31

4. Cafeaua naturală şi efectele sale nocive / 33

Obiceiuri alimentare greşite / 35

1. Excesul caloric / 35

2. Aport redus de fibre alimentare / 38

3. Excesul de proteine şi de grăsimi animale, de zahăr şi de sare / 42

4. Prezenţa mâncărurilor artificiale, a aditivilor alimentari şi a reziduurilor de cultură / 47

Ce este un aliment natural / 53

CAPITOLUL 2

COMBINAŢII ALIMENTARE / 59

Asocieri alimentare / 60

O schemă orientativă / 67

Ghid pentru o alimentaţie corectă / 70

Profiluri alimentare / 71

CAPITOLUL 3

FRUCTELE ŞI LEGUMELE / 73

Generalităţi / 73

Compoziţia fructelor şi legumelor / 78

Sucurile de fructe şi legume / 83

Sucuri de legume / 85

Sucuri de fructe / 90

Fructe / 92

Legume şi verdeţuri / 99

Plante aromatice / 111

CAPITOLUL 4

CEREALELE / 117

Generalităţi / 117

Descrierea principalelor cereale / 119

Noţiuni generale despre seminţele germinate / 127

Puţină istorie / 128

Proprietăţile nutriţionale ale seminţelor germinate / 129

Obţinerea grâului germinat în condiţii casnice / 130

Cauzele care conduc la negerminarea seminţelor / 132

Proprietăţile nutriţionale ale grâului germinat / 133

Grâul germinat şi viaţa sexuală / 133

Rolul grâului germinat în procesul de reîntinerire / 134

Poate să ajute grâul germinat la combaterea cancerului? / 135

Vitamina E / 136

Regimul OSHAWA / 136

Reţete pentru regimul OSHAWA / 137

CAPITOLUL 5

PROTEINE ŞI GRĂSIMI / 139

Grăsimile / 139

Untul / 142

Uleiurile vegetale naturale / 142

Uleiul de măsline / 143

Uleiul din seminţe / 145

Cura eficienta cu ulei de floarea-soarelui / 148

Margarina / 149

Alimentele proteice / 150

Oul / 152

Laptele / 156

Utilizarea laptelui şi a derivatelor sale / 158

Iaurtul / 162

Brânzeturile / 166

Zerul / 167

Urda / 168

Brânza topită / 168

Brânza de vaci / 169

Îngheţata / 169

Smântâna / 169

Untul / 169

Fructele oleaginoase / 170

Legumele boabe / 172

Ciupercile / 173

CAPITOLUL 6

ALIMENTELE REVITALIZANTE / 175

Algele / 176

Drojdia de bere / 176

Mierea / 177

Polenul / 181

Lăptişorul de matcă / 183

Propolisul / 185

Ginseng sau planta-om / 189

Cura cu oţet de mere / 192

Cura cu aloe / 193

Cura cu muguri de plop negru / 193

Alimentele fermentate / 195

Alimentele speciale / 196

Bitterul suedez / 198

Puterile curative ale bitterului suedez / 205

Formula completă a bitterului suedez / 210

REŢETE DELICIOASE, PE BAZĂ DE LEGUME ȘI FRUCTE PROASPETE / 211

Salate / 213

Supe / 221

Legume / 229

Deserturi / 243

Băuturi / 251

INDEX DE SIMPTOME ŞI BOLI ÎMPREUNĂ CU ALIMENTELE INDICATE ÎN ELIMINAREA LOR / 259

Fișa tehnică

Dimensiuni
14,5 x 21
Nr. pagini
264