Acest magazin online folosește cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă putea îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
Umor sănătos
search
  • Umor sănătos

Umor sănătos

16,00 lei
Cu TVA
Cantitate
În stoc

  Transport gratuit

pentru comenzi peste 140 Ron în orice localitate din țară

  Retur garantat

dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs. o puteți returna

Umorul este o sursă milenară de destindere și bună-dispoziție, fiind totodată un excelent medicament natural. Platon spunea: „Până şi zeilor le plac glumele”. În Coran se spune: „Cel care îşi face prietenul să râdă, merită să se ducă în Rai”. Începând cu secolul al XlV-lea, chiar şi comunitatea medicală recunoaşte puterea vindecătoare a râsului.

Cercetarea intensă asupra terapiei prin râs a început în 1976, când Norman Cousins a publicat un articol în The New England Journal of Medicine, în care menţiona că în 1964 a fost diagnosticat cu boala spondylitis (inflamaţia acută a coloanei vertebrale), cu şanse 1 la 500 de recuperare. Realizând faptul că gândurile malefice şi atitudinea nefastă pot duce la boală, el şi-a dat seama că atitudinea benefică poate avea efect contrar. Aşa că a plecat din spital şi a stat într-un hotel, unde a luat doze mari de vitamina C şi s-a uitat permanent la comedii şi emisiuni umoristice. Sunt cunoscute chiar cazuri în care bolnavi de cancer în stadiu avansat s-au recuperat total după o „cură” de filme umoristice și lectură intensă de bancuri!

Arhanghelul Rafael este agentul sau, altfel spus, mesagerul Puterii tainice Tămăduitoare a lui Dumnezeu. Numele său Rafael poate fi tradus în limba română prin cuvintele „Dumnezeu vindecă” sau „Dumnezeiescul vindecător”. Arhanghelul Rafael susţine orice proces de vindecare naturală, atât a trupului cât şi a rănilor sufleteşti, a tulburărilor emoţionale, a traumelor de tot felul, inclusiv a acelora care îşi au cauza, adeseori nebănuită, în anumite evenimente şi acţiuni ce s-au petrecut cândva în vieţile anterioare ale fiinţei umane în cauză.

Arhanghelul Rafael este considerat în unanimitate de către cei iniţiaţi ca fiind unul dintre arhanghelii care manifestă mult umor – el obişnuieşte adeseori să glumească, este într-un mod pur jucăuş, plin de voioşie, spontan, manifestă o mare bunătate divină şi le ajută adeseori într-un mod tainic şi nebănuit pe fiinţele umane pure la suflet şi care sunt deschise spiritual.

Fișa tehnică

Dimensiuni
10 x 14 cm
Nr. pagini
168