Acest magazin online folosește cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă putea îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
  • Nou
Puterea tainică a energiei subtile sublime dumnezeiești nesfârșite a iubirii
search
  • Puterea tainică a energiei subtile sublime dumnezeiești nesfârșite a iubirii
  • Puterea tainică a energiei subtile sublime dumnezeiești nesfârșite a iubirii
  • Puterea tainică a energiei subtile sublime dumnezeiești nesfârșite a iubirii
  • Puterea tainică a energiei subtile sublime dumnezeiești nesfârșite a iubirii
  • Puterea tainică a energiei subtile sublime dumnezeiești nesfârșite a iubirii
  • Puterea tainică a energiei subtile sublime dumnezeiești nesfârșite a iubirii

Puterea tainică a energiei subtile sublime dumnezeiești nesfârșite a iubirii

conține 44 de lamele și

o broșură cu interpretarea completă a prezentului oracol

Joc divinatoriu

50,00 lei
Cu TVA
Cantitate
În stoc

  Transport gratuit

pentru comenzi peste 140 Ron în orice localitate din țară

  Retur garantat

dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs. o puteți returna

Iubirea este totul. Este însăși ființa ta, este mijlocul prin care ai fost creat(ă), este esența din care ești alcătuit(ă) și este motivul care explică întoarcerea ta în această dimensiune fizică. 

Ești iubire. Iubirea este vibrația ta naturală și starea ta de a fi. Ai venit pe Pământ pentru a experimenta cât mai multe aspecte ale iubirii: fizică, mentală, emoțională și spirituală. Ai ales să te separi de marele Tot – Sursa Dumnezeiască – pentru a învăța să manifești energia iubirii aici, în lumea pământească.

Însă în realitate nu ești cu adevărat separat de Sursa Dumnezeiască, ci mai degrabă ai ales să experimentezi o iluzie într-o dimensiune fizică ce pur și simplu ți se pare reală. Persoana care ține în mână acest ghid și care citește aceste cuvinte – adică tu – este o ființă nemuritoare perfectă, deghizată într-o făptură limitată. Conștiința naturii tale esențiale dumnezeiești este filtrată de simțurile unei ființe umane, astfel încât sufletul tău să poată experimenta încercări și obstacole pe care nu le poate întâlni în lumea spirituală. Emoțiile și sentimentele asociate singurătății, mâhnirii, tristeții, lipsei de demnitate și imperfecțiunii sunt imposibile în Spiritul Dumnezeiesc.

Atunci, de ce ai ales să faci astfel de experiențe? Răspunsul este următorul: pentru că ești curajos și vrei să înveți să dobândești caracteristicile ființei tale veritabile, în condițiile în care îți este ocultată cunoașterea originii tale dumnezeiești. Călătoria ta pe Pământ constă în a deveni conștient de sorgintea ta dumnezeiască, care este o moștenire din naștere. Iar reperul pe care îl folosești în această călătorie este energia pe care noi, oamenii, o numim iubire și care impregnează totul, în toate dimensiunile. Ea este infinită și eternă.

Una dintre întrebările cele mai frecvent puse este următoarea: „Cum pot găsi iubirea în viața mea?” Ei bine, este mai ușor decât crezi, căci ea nu a plecat

niciodată nicăieri, ea este chiar în tine!

În loc să fie niște participanți activi și să caute să recunoască în ființa lor energia iubirii, cei mai mulți oameni se îndepărtează de ea, de teamă că nu vor fi suficient de buni sau pentru a nu fi răniți. În timp ce vei folosi acest joc divinatoriu vei învăța să te accepți ca pe o ființă de iubire și să recunoști că este vocația ta naturală să dăruiești și să primești iubire.

Deschide-te către puterea cea tainică a iubirii

Iubirea este o constantă absolută; ea a existat și va exista întotdeauna. Ea nu lipsește din viețile noastre – numai că noi nu o recunoaștem uneori. Fiecare dintre noi este o rază de lumină dumnezeiască, iar puterea dumnezeiască a acestei lumini este iubirea pură. Atunci când noi, oamenii, ne acordăm răgazul de a ne aminti de această parte a adevăratei noastre naturi, de a ne deschide către ea, de a o activa și de a o folosi, vom trăi o viață nu numai prosperă, productivă și sănătoasă, dar și plină de o fericire incomensurabilă.

Conștientizându-ți veritabila esență a ființei tale – recunoscându-te ca un suflet perfect care a ales să străbată o lume imperfectă – creezi bucuria și împlinirea în viața ta. Odată ce vei fi învățat să alegi iubirea în locul fricii în toate deciziile tale, îți vei fi îndeplinit obiectivele pe care ți le-ai fixat înainte de a te încarna. Această energie transformatoare este ușor de accesat atunci când începi să o ancorezi în starea ta de spirit și în obiceiurile tale. Este un stadiu firesc de dezvoltare, la fel ca acela al unui bebeluș care face primii pași, învățând să meargă.

Mintea ta creează, iar trupul tău o urmează îndeaproape. Transformarea stării de spirit necesită anumite eforturi; fii pur și simplu deschis să explorezi o nouă perspectivă și să adopți, poate, o abordare complet diferită.

Atunci când îți deschizi conștiința și vă îți modifici perspectiva, începi să îți dai seama că ești responsabil de alegerile pe care le faci în viață și că reacțiile tale față de alte ființe umane din această „sală de clasă” pământească îți pot transforma realitatea. Nu poți controla niciodată o altă ființă sau comportamentul acesteia, dar poți controla modul în care reacționezi față de ea. Ai uitat, poate, adevărul simplu că tu și numai tu ești marele creator al lumii în care îți trăiești experiența vieții.

Folosind forța dumnezeiască a iubirii, vei vedea că percepția asupra luptelor, a circumstanțelor și a locului tău în lume vor dobândi un cu totul nou „univers” de sensuri. Având grijă de ființa ta și lucrând cu această forță dumnezeiască a iubirii, vei „face loc” în jurul tău pentru a putea primi abundența, vindecarea, echilibrul, iluminarea, bucuria și, bineînțeles, iubirea.

Iubirea este vibrația naturală a sufletului tău; frica este un concept învățat , preluat din exterior, și prin urmare, străin. În mod evident, frica nu funcționează pentru tine; și atunci, ce ai de pierdut? 

Drum bun în călătoria de întoarcere în puterea iubirii! Vei constata în curând că cea mai elevată stare de conștiință, cunoașterea ta interioară, sentimentele, percepțiile și capacitățile tale de vindecare vor „ieși la suprafață”, astfel încât să le poți accepta și utiliza. Acest fenomen va semăna cu o întoarcere acasă, în care ești întâmpinat călduros de un vechi prieten.

Fișa tehnică

Dimensiuni
10,3 x 11,7
Nr. lamele
44
Broșură
144