Acest magazin online folosește cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă putea îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept
Învățătura Hathor
search
  • Învățătura Hathor

Învățătura Hathor

Mesaje de la o civilizație înălțată - include CD

Tom Kenyon

30,00 lei
Cu TVA
Cantitate
În stoc

  Transport gratuit

pentru comenzi peste 140 Ron în orice localitate din țară

  Retur garantat

dacă nu sunteți mulțumit de comanda dvs. o puteți returna

Noi suntem hathorii. Suntem maestri ai iubirii si ai sunetului, dintr-o civilizatie intergalactica inaltata.

La fel cum, odinioara, am ajutat Egiptul si alte culturi antice, tot la fel acum ne-am intors ca sa participam la evolutia actuala si posibila, a omenirii. Sunteti echilibrati si pregatiti de actiune, intr-o perioada de mare importanta din istoria constiintei de pe aceasta planeta, se petrece ceva ce nu s-a mai intamplat pana acum si, pentru noi, este o bucurie sa cooperam din nou cu voi si sa facem parte din constienta voastra constienta.

O carte specială, Invatatura Hathor, care ne vine de la nişte prieteni pe care nu-i putem vedea, dar care sunt alături de noi din cele mai vechi timpuri, prin intermediul lui Tom Kenyon.

Daca sunteti dispusi sa fauriti noua lume, va invitam sa veniti cu noi, intr-o calatorie a mintii si inimii. In cartea Invatatura Hathor: mesaje de la o civilizatie inaltata sunt incluse doua CD-uri. Primul CD este o colectie fascinanta de inregistrari live, de la diverse ateliere intensive de lucru cu Hathorii.

Asculta vocea lui Tom Kenyon – care acopera patru octave – in timp ce transmite prin channeling sunetele catalitice si transformatoare ale Hathorilor. Al doilea CD consta din meditatii dirijate, din capitolele despre autocunoastere si Geometria Constiintei.

Fișa tehnică

Editura
For You
Dimensiuni
15 x 21 cm
Nr. pagini
290